Madgrundbogen giver en dybdegående indsigt i de grundlæggende teknikker og de fysisk-kemiske processer, der ligger til grund for vores daglige madlavning. Gennem en række veltilrettelagte opskrifter og spændende køkkeneksperimenter præsenterer Annelise Terndrup Pedersen, hvordan en række nøje udvalgte ingredienser og metoder tilsammen skaber det endelige produkt. Bogen opbygger en systematisk forståelse af madlavningens mange facetter, fra konserveringsmetoder og tilsætningsstoffer til sundheds- og miljøaspekter. Med en tværfaglig tilgang tilbyder Madgrundbogen både inspiration og et solidt opslagsværk for alle, der ønsker at fordybe sig i, hvordan de retter, vi spiser, er fremstillet. Madgrundbogen henvender sig til både madentusiaster og undervisere, der søger at opnå et mere nuanceret kendskab til madens fremstillingsprincipper og den videnskab, der ligger bag.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.