"Introduktion til vore levnedsmidler" af Poul Erner Andersen giver en kortfattet og oplysende gennemgang af de centrale bestanddele i vores fødevarer. Bogen behandler emner som sukker og andre sødemidler, stivelse, polysaccharidhydrokolloider, fedtstoffer, proteiner samt ost og is. Med et pædagogisk og letforståeligt sprog præsenterer denne 48-siders paperback en fundamentalt indføring i de essentielle levnedsmidler. Den er ideel for alle, der ønsker et hurtigt og overskueligt indblik i, hvad der udgør de fødevaremæssige byggesten, og hvordan de hver især bidrager til vores kost.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.