Bogen Introduktion til vore levnedsmidler – Konservering giver en grundig gennemgang af en bred vifte af konserveringsmetoder. Her behandles emner som pasteurisering, sterilisering, køling, frysning, tørring, røgning, saltning, sukring, fermentering, eddikkonservering, anvendelse af konserveringsmidler samt stråling. Hver metode præsenteres med fokus på de grundlæggende principper og de forandringer, der opstår i levnedsmidlerne under processen. Med sine 280 sider henvender bogen sig til studerende, teknikere, økonomer og andre, der interesserer sig for de teknologier og videnskabelige metoder, der sikrer fødevarernes kvalitet og holdbarhed. Gennem en faglig og metodisk tilgang giver bogen et solidt overblik over, hvordan moderne konserveringsteknikker anvendes i praksis.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.