Studiebog: Introduktion til vore levnedsmidler

Introduktion til vore levnedsmidler

Af Poul Erner Andersen
ISBN13:
9788750207573
Udgave:
1. udgave, 2003 Bemærk: Findes i nyere udgave
Vejledende salgspris 324,95 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
Poul Erner Andersen
Forlag:
Polyteknisk Forlag
Udgave:
1
Udgivelsesår:
2003
Sprog:
Dansk
Sideantal:
280
ISBN13:
9788750207573
ISBN10:
8750207571

Beskrivelse

Bogen Introduktion til vore levnedsmidler – Konservering giver en grundig gennemgang af en bred vifte af konserveringsmetoder. Her behandles emner som pasteurisering, sterilisering, køling, frysning, tørring, røgning, saltning, sukring, fermentering, eddikkonservering, anvendelse af konserveringsmidler samt stråling. Hver metode præsenteres med fokus på de grundlæggende principper og de forandringer, der opstår i levnedsmidlerne under processen. Med sine 280 sider henvender bogen sig til studerende, teknikere, økonomer og andre, der interesserer sig for de teknologier og videnskabelige metoder, der sikrer fødevarernes kvalitet og holdbarhed. Gennem en faglig og metodisk tilgang giver bogen et solidt overblik over, hvordan moderne konserveringsteknikker anvendes i praksis.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Introduktion til vore levnedsmidler - 1. udgave, 2003