Fødevarelære tilbyder en grundig introduktion til de forskellige fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, og hjælper med at lægge fundamentet for en ernæringsrigtig kost, der både tiltaler ganen og øjet. Bogen præsenterer fødevarer systematisk inddelt efter grupper og beskriver deres opbygning, næringsstofindhold, kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse. Denne strukturerede tilgang sikrer, at læseren får et klart overblik over, hvordan hver fødevare bedst bidrager til en sund og varieret kost. Omfattende kapitler dækker emner som grøntsager, kartoflen, saftige frugter, fedtrige frugter og frø, bælgfrugter, korn, stivelse og stivelsesprodukter, æg og ægprodukter, fedtstoffer, kød og vildt, fisk og skaldyr, fjerkræ, mejeriprodukter, samt krydderier. Derudover behandles det bæredygtige køkken og mærkning, idet teksten løbende understøttes af illustrative eksempler, som understøtter og klargør stoffets forståelighed.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.