Kostlære og -vurdering giver en grundig introduktion til de mange facetter af kostlære, som er central for enhver ernæringsassistent. Bogen fokuserer på at udvikle evnen til at omsætte målgruppers madvaner, kulturelle traditioner og ernæringsmæssige behov til velsmagende og afbalancerede måltider. Bogen byder på indsigtsfulde kapitler, herunder: - Introduktion til kostlære og -vurdering - Madvaner og spisekultur - Kostlære før og nu - Mad- og måltidspolitik og den røde tråd i hverdagen - Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper - Målgrupper - Måltidsfordeling og portionsstørrelser - Menusammensætning og menuplanlægning i praksis i alle måltider - Menuplanen som et vigtigt kommunikationsredskab - Menuvalg under rammerne omkring måltidet - Næringsstofberegning og vurdering af madens sammensætning - Kost- og brugerundersøgelser Med et væld af eksempler og illustrationer understøttes teorien, så den praktiske anvendelse bliver både klar og inspirerende. Kostlære og -vurdering tilbyder dermed et solidt redskab til alle, der arbejder med madplanlægning og ernæring.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.