Studiebog: Key Concepts in Hospitality Management

Key Concepts in Hospitality Management

Af Roy C. Wood
ISBN13:
9781446200681
Udgave:
1. udgave, 2013
Vejledende salgspris 949,95 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
Roy C. Wood
Forlag:
Sage Publications Ltd
Udgave:
1
Udgivelsesår:
2013
Format:
Indbundet
Sprog:
Sideantal:
200
ISBN13:
9781446200681
ISBN10:
144620068X

Beskrivelse

Key Concepts in Hospitality Management provides an accessible and engaging introduction to the essential topics within the hospitality industry. Drawing on practical examples from around the world, this text offers a comprehensive and up-to-date overview that bridges theory with real-world applications. Authored by renowned expert Roy C. Wood, who brings decades of experience in teaching, research, and writing, the book also features the contributions of international professionals with direct industry experience. This collaborative approach ensures that the academic, geographical, and practical dimensions of hospitality management are well represented throughout. Ideal for undergraduate students and those pursuing short postgraduate or executive education courses in hospitality, events, tourism, and leisure management, the book serves as a vital resource for anyone embarking on a career in this dynamic field.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Key Concepts in Hospitality Management - 1. udgave, 2013