Studiebog: Kemien bag gastronomien

Kemien bag gastronomien

Af Thorvald Pedersen
ISBN13:
9788717069954
Udgave:
1. udgave, 2002
Vejledende salgspris 299,95 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
Thorvald Pedersen
Forlag:
Nyt Nordisk Forlag
Udgave:
1
Udgivelsesår:
2002
Format:
Hæftet
Sprog:
Dansk
Sideantal:
247
ISBN13:
9788717069954
ISBN10:
8717069955

Beskrivelse

I Kemien bag gastronomien dykker Thorvald Pedersen ned i de fascinerende kemiske processer, der gør hverdagsmadlavning til en ægte kunstform. Inspireret af sine mange års erfaring som stemme bag spalten »Kemikeren i køkkenet« i tidsskriftet Dansk kemi, præsenterer han her en systematisk indføring i, hvad der sker på det molekylære plan, når vi eksperimenterer med smag og konsistens i køkkenet. Med en forklarende og underholdende tilgang giver Pedersen os indsigt i, hvorfor spinaten mister sin grønne nuance under blancheringen, hvordan bøffen får den perfekte stegeskorpe, og hvad der sker, når dejen nægter at hæve. Kemien bag gastronomien er en guide, der både opklarer de kemiske mysterier bag madlavningens succeser og fejltagelser og inspirerer alle madentusiaster til at eksperimentere med nye smagskombinationer.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Kemien bag gastronomien - 1. udgave, 2002