Studiebog: Fødevarer og Kvalitet

Fødevarer og Kvalitet

Af Lise Justesen, Ulla Uebel, Karin Østergaard
ISBN13:
9788757126181
Udgave:
1. udgave, 2007
Vejledende salgspris 562,50 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
Lise Justesen, Ulla Uebel, Karin Østergaard
Forlag:
Nyt Teknisk Forlag
Udgave:
1
Udgivelsesår:
2007
Sprog:
Dansk
Sideantal:
588
ISBN13:
9788757126181
ISBN10:
8757126186

Beskrivelse

Fødevarer og Kvalitet giver en systematisk gennemgang af fødevaregrupper med fokus på deres funktionelle, ernæringsmæssige, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige egenskaber. Bogen beskæftiger sig både med råvarerne og de forarbejdede produkter, og den præsenterer en grundig analyse af, hvordan disse kvalitetsaspekter påvirker den samlede fødevarekvalitet. Med en introduktion til tværgående begreber og centrale emner, opfordrer bogen læseren til at reflektere over, hvad der definerer kvalitetsfødevarer, og hvilke parametre, man bør tage i betragtning ved en kvalitetsvurdering. Værket fungerer som et solidt grundlag for en dybdegående forståelse af fødevarekvalitet og er et uundværligt redskab for alle, der arbejder med eller studerer fødevarevidenskab.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Fødevarer og Kvalitet - 1. udgave, 2007