Fødevarer og Kvalitet giver en systematisk gennemgang af fødevaregrupper med fokus på deres funktionelle, ernæringsmæssige, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige egenskaber. Bogen beskæftiger sig både med råvarerne og de forarbejdede produkter, og den præsenterer en grundig analyse af, hvordan disse kvalitetsaspekter påvirker den samlede fødevarekvalitet. Med en introduktion til tværgående begreber og centrale emner, opfordrer bogen læseren til at reflektere over, hvad der definerer kvalitetsfødevarer, og hvilke parametre, man bør tage i betragtning ved en kvalitetsvurdering. Værket fungerer som et solidt grundlag for en dybdegående forståelse af fødevarekvalitet og er et uundværligt redskab for alle, der arbejder med eller studerer fødevarevidenskab.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.