"Ernæringsfysiologi - en grundbog" giver et solidt indblik i kostens opbygning set i lyset af biokemiske processer og kroppens fysiologi. Bogen behandler centrale emner som fedt, kulhydrat og protein, samtidig med at den berører betydningen af energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance. Med en klar forbindelse mellem teori og praksis perspektiverer bogen de klassiske ernæringsmæssige emner i relation til emner som livsstilssygdomme, kostvurdering og kostplanlægning. Derudover diskuteres, hvordan forarbejdning og opbevaring kan påvirke fødevarers næringsindhold. Målet med denne grundbog er at tilbyde et omfattende overblik, der er særligt velegnet studerende inden for ernæring og sundhed, men også relevante for andre relaterede uddannelser. Bogen, udgivet af Munksgaard i 2014, byder på 340 sider med et bredt og klart fagligt fundament.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.