Ernæringsfysiologi – en grundbog til ernæringsvidenskaben præsenterer en solid og systematisk gennemgang af kostens sammensætning set ud fra en biokemisk og fysiologisk vinkel. Bogen baserer sig på danske kostvaner og ernæringsforhold, herunder opdaterede resultater fra nationale kostundersøgelser. Den digitale udgave indeholder desuden et udvalg af multiple choice-opgaver og PowerPoint-filer med illustrative elementer, der understøtter undervisningen. Med en klar og overskuelig fremstilling af centrale emner såsom fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, sætter forfatterne fokus på de praksisnære aspekter, herunder livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og næringsstofændringer ved forarbejdning og opbevaring. Bogen er specielt rettet mod studerende inden for ernæring, sundhed og sygepleje og præsenteres i en revideret og opdateret 3. udgave, der sikrer de bedste forudsætninger for en grundig faglig tilegnelse af stoffet.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.