Ernærings- og fødevareleksikon er din uundværlige håndbog, uanset om du studerer fødevarer og ernæring eller arbejder med emner som ernæringsfysiologi, diætetik, og kostlære. Bogen giver et solidt overblik over de centrale begreber og processer, der er en del af fødevareteknologi, kemi, mikrobiologi og hygiejne. Med fokus på fødevarekomponenternes egenskaber og de kemiske processer under forarbejdning og opbevaring, er denne reviderede og udvidede udgave ideel for både studerende og fagfolk. Bogen er struktureret på en overskuelig måde, så den nemt kan anvendes som opslagsværk i studier og praksis. Med sine 256 sider byder Ernærings- og fødevareleksikon, skrevet af Elin Kirkegaard og Niels Lyhne og udgivet af Gad i 2006, på et omfattende og velorganiseret redskab. Her får du indsigt i de fundamentale termer, der danner grundlaget for en bred vifte af fagområder inden for ernæring og fødevarer.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.