Studiebog: Ernærings- og fødevareleksikon

Ernærings- og fødevareleksikon

Af Elin Kirkegaard, Niels Lyhne
ISBN13:
9788712036395
Udgave:
4. udgave, 2006
Vejledende salgspris 269,95 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
Elin Kirkegaard, Niels Lyhne
Forlag:
Gads Forlag
Udgave:
4
Udgivelsesår:
2006
Format:
Indbundet
Sprog:
Sideantal:
256
ISBN13:
9788712036395
ISBN10:
8712036390

Beskrivelse

Ernærings- og fødevareleksikon er din uundværlige håndbog, uanset om du studerer fødevarer og ernæring eller arbejder med emner som ernæringsfysiologi, diætetik, og kostlære. Bogen giver et solidt overblik over de centrale begreber og processer, der er en del af fødevareteknologi, kemi, mikrobiologi og hygiejne. Med fokus på fødevarekomponenternes egenskaber og de kemiske processer under forarbejdning og opbevaring, er denne reviderede og udvidede udgave ideel for både studerende og fagfolk. Bogen er struktureret på en overskuelig måde, så den nemt kan anvendes som opslagsværk i studier og praksis. Med sine 256 sider byder Ernærings- og fødevareleksikon, skrevet af Elin Kirkegaard og Niels Lyhne og udgivet af Gad i 2006, på et omfattende og velorganiseret redskab. Her får du indsigt i de fundamentale termer, der danner grundlaget for en bred vifte af fagområder inden for ernæring og fødevarer.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Ernærings- og fødevareleksikon - 4. udgave, 2006