Denne bog byder på en grundig introduktion til centrale hygiejneprincipper, som er nødvendige for korrekt håndtering af fødevarer i både store og små køkkener. Den giver et solidt fundament for at forstå de krav, der stilles til produktion og kontrol af fødevarehygiejnen. Lotte Mollerup forklarer nøje, hvordan egenkontrol spiller en afgørende rolle i at sikre kvaliteten og sikkerheden i fødevarearbejdet. Bogen dykker også ned i relevante emner som mikrobiologi, skadedyrsbekæmpelse og almen fødevarehygiejne, hvor også miljøhensyn vægtes højt.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.