Studiebog: McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Af Harold Mcgee
ISBN13:
9780340831496
Udgave:
2. udgave, 2004
Vejledende salgspris 334,95 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
Harold Mcgee
Forlag:
Hodder & Stoughton
Udgave:
2
Udgivelsesår:
2004
Format:
Indbundet
Sprog:
Sideantal:
896
ISBN13:
9780340831496
ISBN10:
0340831499

Beskrivelse

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture is a monumental work that unravels the mysteries of the culinary world. In its 896 pages, Harold McGee explores the science behind food, from the precise reasons fish cook faster than meat to the subtle art of distinguishing a fresh egg from a stale one. This comprehensive guide delves into the intricate roles of ingredients and cooking techniques, making complex processes accessible to all. Rich in historical insights and cultural anecdotes, this hardcover edition illuminates everyday kitchen phenomena with clarity and passion. Whether you're curious about the chemistry behind cheese variations or the factors that make onions release those familiar tears, McGee's encyclopedic approach offers satisfying answers. Perfect for both passionate home cooks and culinary professionals, this book stands as an indispensable resource that celebrates the wonder and complexity of food.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture - 2. udgave, 2004