"Kulinarisk sensorik" by Karina Kyhn Andersen dykker ned i, hvordan vi oplever mad gennem vores sanser. Bogen udforsker de traditionelle sanser, der suppleres med fokus på mundfølelse og tekstur, og præsenterer de seks grundsmage sammen med faktorer som smagsintensitet og temperatur, som alle bidrager til en samlet madoplevelse. I denne 2. udgave fra 2013 præsenteres læseren for kriterier for, hvornår en ret er vellykket, samt praktiske råd til måltidsopbygning. Gennem diskussioner om madkvalitet og metoder til sensorisk vurdering giver bogen et fælles sprog til at kommunikere om madoplevelser og smagskompositioner. Med illustrative eksempler bliver "Kulinarisk sensorik" en uundværlig guide for alle, der vil forstå, hvordan vi opfatter og værdsætter mad.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.