Kulinarisk sensorik udforsker, hvordan vores sanser – inklusive de klassiske, mundfølelse og tekstur – spiller sammen og former vores oplevelse af mad. Karina Kyhn Andersen præsenterer en dybdegående analyse af de seks grundsmage, smagsintensitet og temperaturens betydning, som tilsammen danner grundlaget for, hvordan vi sanser og bedømmer mad. Bogen besøger emner som de inderste sanseindtryk, kreative tilgange til måltidsopbygning og de faktorer, der bidrager til en kulinarisk succes. Gennem velvalgte kapitler, der spænder fra introduktion til sensorisk vurdering, kvalitet og smagevne, gives både teoretisk og praktisk indsigt. Eksempler og illustrationer understøtter de forskellige metoder og redskaber til at bedømme mad på en objektiv måde. Med sin systematiske opbygning er dette værk en værdifuld guide for alle, der ønsker at forstå og forbedre deres kulinariske sansninger.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.