Studiebog: Kulinarisk sensorik

Kulinarisk sensorik

Af Karina Kyhn Andersen
ISBN13:
9788757129076
Udgave:
3. udgave, 2018
Vejledende salgspris 525,00 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
Karina Kyhn Andersen
Forlag:
Praxis
Udgave:
3
Udgivelsesår:
2018
Sprog:
Dansk
Sideantal:
156
ISBN13:
9788757129076
ISBN10:
875712907X

Beskrivelse

Kulinarisk sensorik udforsker, hvordan vores sanser – inklusive de klassiske, mundfølelse og tekstur – spiller sammen og former vores oplevelse af mad. Karina Kyhn Andersen præsenterer en dybdegående analyse af de seks grundsmage, smagsintensitet og temperaturens betydning, som tilsammen danner grundlaget for, hvordan vi sanser og bedømmer mad. Bogen besøger emner som de inderste sanseindtryk, kreative tilgange til måltidsopbygning og de faktorer, der bidrager til en kulinarisk succes. Gennem velvalgte kapitler, der spænder fra introduktion til sensorisk vurdering, kvalitet og smagevne, gives både teoretisk og praktisk indsigt. Eksempler og illustrationer understøtter de forskellige metoder og redskaber til at bedømme mad på en objektiv måde. Med sin systematiske opbygning er dette værk en værdifuld guide for alle, der ønsker at forstå og forbedre deres kulinariske sansninger.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Kulinarisk sensorik - 3. udgave, 2018