Studiebog: Food and Beverage Management

Food and Beverage Management

Af John Cousins, David Foskett, Cailein Gillespie
ISBN13:
9780582452718
Udgave:
2. udgave, 2001
Vejledende salgspris 499,00 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
John Cousins, David Foskett, Cailein Gillespie
Forlag:
Pearson Education, Limited
Udgave:
2
Udgivelsesår:
2001
Format:
Hæftet
Sprog:
English
Sideantal:
344
ISBN13:
9780582452718
ISBN10:
0582452716

Beskrivelse

Food and Beverage Management, Second Edition, presents a comprehensive and systematic approach to overseeing foodservice operations in today’s dynamic business landscape. With ample revisions to incorporate emerging trends in the hospitality industry, the book not only analyzes food production and service systems but also explores their interconnected roles within a broader operational framework. The text emphasizes the significance of designing, planning, and controlling food and beverage operations as integrated systems. By considering production, delivery, and customer service processes as distinct yet interlinked components, the authors provide clear insights into managing these essential aspects efficiently. This edition is an invaluable resource for anyone seeking a structured approach to the complexities of foodservice management.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Food and Beverage Management - 2. udgave, 2001