"Det professionelle køkken" er en grundlæggende fagbog, der introducerer ernæringsassistenter til centrale emner inden for køkkenledelse. Med fokus på metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitetsarbejde kombinerer bogen teori med illustrative praktiske eksempler og relevante opgaver, der hjælper læseren med at omsætte viden til virkelige køkkensituationer. Bogen omfatter kapitler om tilrettelæggelse af måltider, metodik, produktionsformer og planlægning af køkkenets arbejdsopgaver. Desuden behandles miljøvenlig og bæredygtig storkøkkendrift, ergonomi og arbejdsmiljø samt beregning/kalkulation og kvalitetsarbejde i storkøkkenet. Denne samlede tilgang gør bogen til et uundværligt redskab for alle, der ønsker at arbejde professionelt i køkkenbranchen.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.