NU i anden udgave præsenterer Det professionelle køkken en grundig introduktion til faget for ernæringsassistenter, hvor metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet står i centrum. Bogen kombinerer et solidt teoretisk grundlag med værdifulde praktiske eksempler og opgaver, der sætter stoffets relevans i fokus. I denne udgave finder du kapitler, der behandler den professionelle forplejning, tilberedningsmetoder, planlægning af køkkenets arbejdsopgaver, bæredygtig produktion i det professionelle køkken, arbejdsmiljø, beregning/kalkulation samt kvalitetsarbejde i det professionelle køkken. Denne udgivelse er et uundværligt redskab for alle, der ønsker at styrke deres faglige kompetencer inden for køkkenets professionelle univers.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.