Studiebog: Det professionelle køkken

Det professionelle køkken

Af Ulla Bach Jensen
ISBN13:
9788770825412
Udgave:
2. udgave, 2016
Vejledende salgspris 464,95 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
Ulla Bach Jensen
Forlag:
Praxis Erhvervsskolernes Forlag
Udgave:
2
Udgivelsesår:
2016
Format:
Hæftet
Sprog:
Dansk
Sideantal:
206
ISBN13:
9788770825412
ISBN10:
8770825416

Beskrivelse

NU i anden udgave præsenterer Det professionelle køkken en grundig introduktion til faget for ernæringsassistenter, hvor metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet står i centrum. Bogen kombinerer et solidt teoretisk grundlag med værdifulde praktiske eksempler og opgaver, der sætter stoffets relevans i fokus. I denne udgave finder du kapitler, der behandler den professionelle forplejning, tilberedningsmetoder, planlægning af køkkenets arbejdsopgaver, bæredygtig produktion i det professionelle køkken, arbejdsmiljø, beregning/kalkulation samt kvalitetsarbejde i det professionelle køkken. Denne udgivelse er et uundværligt redskab for alle, der ønsker at styrke deres faglige kompetencer inden for køkkenets professionelle univers.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Det professionelle køkken - 2. udgave, 2016