Med udgangspunkt i de grundlæggende principper inden for mikrobiologi præsenterer denne 2. udgave af "Mikrobiologi" et omfattende overblik over faget med særligt henblik på fødevarer, hygiejne og genteknologi. Bogen dykker ned i cellernes struktur, arvematerialets funktion samt mikroorganismernes vækst og inddeler den systematisk i emner som bakterier, svampe, virus, protozoer, alger og parasitter. Gennem tyve velstrukturerede kapitler opnås en dybdegående forståelse for mikroorganismernes betydning både i menneskers og dyrs liv, og de centrale principper inden for moderne genteknologi belyses med let tilgængelige forklaringer. Praktiske eksempler og case studies giver de studerende mulighed for at anvende teorien i konkrete problemstillinger, mens repetitionsspørgsmålne understøtter den pædagogiske metode. Teksten er skrevet i et klart og enkelt sprog, der gør komplekse faglige emner håndgribelige for studerende inden for ernæring og sundhed, laboratorieteknologi og procesteknologi. Den 2006 udgivne og opdaterede udgave byder desuden på relevante laboratorieøvelser og et solidt fagligt fundament, som kan danne udgangspunkt for yderligere diskussion og selvstændigt arbejde.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.