Studiebog: Fødevareteknologi

Fødevareteknologi

Af Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson, Alan Friis
ISBN13:
9788750200277
Udgave:
1. udgave, 2021
Vejledende salgspris 419,00 kr.
Midlertidigt udsolgt

Produktdetaljer

Forfatter:
Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson, Alan Friis
Forlag:
Polyteknisk Forlag
Udgave:
1
Udgivelsesår:
2021
Sprog:
Dansk
ISBN13:
9788750200277
ISBN10:
8750200275

Beskrivelse

Fødevareteknologi – En introduktion til procesteknik og produktion i fødevareindustrien er en grundig og anvendelsesorienteret lærebog rettet mod studerende på grund- og bachelorniveau samt alle, der ønsker en systematisk indføring i den industrielle fødevareproduktion. Bogen giver et solidt fundament i, hvordan procesteknik og produktionsplanlægning spiller en central rolle i fødevareindustrien, og illustrerer, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarernes karakteristika. Gennem en velstruktureret tilgang til emnet opnå en forståelse af væsentlige procestrin, herunder opvarmning, afkøling (og frysning) samt transport af væsker i rør og varmevekslere. Du introduceres til vigtige værktøjer såsom blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer, som tilsammen giver dig evnen til at analysere og dimensionere fødevareprocesser ud fra et helhedsorienteret perspektiv.

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.7 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Fødevareteknologi - 1. udgave, 2021