Fødevareteknologi – En introduktion til procesteknik og produktion i fødevareindustrien er en grundig og anvendelsesorienteret lærebog rettet mod studerende på grund- og bachelorniveau samt alle, der ønsker en systematisk indføring i den industrielle fødevareproduktion. Bogen giver et solidt fundament i, hvordan procesteknik og produktionsplanlægning spiller en central rolle i fødevareindustrien, og illustrerer, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarernes karakteristika. Gennem en velstruktureret tilgang til emnet opnå en forståelse af væsentlige procestrin, herunder opvarmning, afkøling (og frysning) samt transport af væsker i rør og varmevekslere. Du introduceres til vigtige værktøjer såsom blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer, som tilsammen giver dig evnen til at analysere og dimensionere fødevareprocesser ud fra et helhedsorienteret perspektiv.
Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med
hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra
betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.
Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.
Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.
Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.