Studiesalg.dk
Studiebog: Essentials of Food Science
Spar 83% -83%

Essentials of Food Science

Af Elizabeth W. Christian
Lige nu kan du købe "Essentials of Food Science" til kun 100,00 kr. Du sparer hele 83% af nyprisen! Bogen du ser her er brugt, og i perfekt stand. Vi har i øjeblikket kun et enkelt eksemplar til salg af "Essentials of Food Science", så slå til mens du kan!
ISBN13:
9781461491378
Udgave:
4. udgave, 2013
Stand:
Vejledende salgspris 576,00 kr.
Helle 100,00 kr.
Verificeret sælger Levering (1-7 dage)   39,00 kr.
Din indkøbskurv

Produktdetaljer

Forfatter:
Elizabeth W. Christian
Forlag:
Springer-Verlag New York Inc.
Udgave:
4
Udgivelsesår:
2013
Format:
Hæftet
Sprog:
English
Sideantal:
495
ISBN13:
9781461491378
ISBN10:
1461491371

Beskrivelse

Essentials of Food Science giver en grundig indføring i fødevarevidenskab for studerende uden forudgående kendskab og anvender en tværfaglig tilgang til fødevarers fysiske og kemiske sammensætning. Bogen begynder med en introduktion til fødevarers komponenter, kvalitetsparametre og vandindhold, hvorefter kulhydrater, stivelse, pektiner og geleringsmidler undersøges i detaljer. Derefter følger kapitler om kornprodukter - herunder kornsorter, mel, ris og pasta - samt en gennemgang af grøntsager og frugter. Herefter går teksten i dybden med proteiner i fødevarer: kød, fjerkræ, fisk og bælgfrugter. Derpå behandles æg og æggeprodukter, mælk og mælkeprodukter efterfulgt af fedtstoffer, fødevareemulsioner og skum. Et afsnit omhandler sukker, sødestoffer og konfekturer, mens et andet belyser bagværk, dej og bageteknikker. Disse kapitler kombinerer kemisk indsigt med praktiske eksempler. Under overskriften "Aspekter af fødevareforarbejdning" præsenteres metoder til konservering, anvendelse af tilsætningsstoffer og emballageløsninger. Færdigt med kapitler om fødevaresikkerhed, myndighedsregulering og mærkning af fødevarer. Hvert kapitel indarbejder vurdering af næringsværdi og sikkerhedsaspekter og benytter USDA MyPlate som gennemgående reference til ernæringsanbefalinger. Afslutningsvis giver bogen konklusioner, en omfattende ordliste, yderligere referencer og bibliografi. Appendikset rummer aktuelle emner som bioteknologi, funktionelle fødevarer, nutraceuticals, phytokemikalier, medicinske fødevarer, USDA ChooseMyPlate.gov, sundhedspåstande på etiketter, Research Chefs Association-certificering, human nutrigenomics og produktudvikling.

Flere annoncer fra samme sælger

Vis alle

Andre kiggede også på

Nem og tryg handel

Studiesalg.dk er en markedsplads hvor studerende i hele landet kan handle direkte med hinanden.
Vores betalingsystem sikrer, at du både som køber og sælger er beskyttet, i alt lige fra betaling, forsendelse og godkendelse af bøgerne.

4.9 Fremragende

Bekræftet identitet

Vi kræver MitID verificering af både sælger og køber. Dette er med til at sikre begge parter en god oplevelse og undgå svindel af enhver art.

Hurtig og sikker bestilling

Betal online med MobilePay. Vi opbevarer betalingen, og udbetaler først pengene til sælger når bøgerne er leveret og godkendt.

Nemt at sælge

Sælg nemt dine bøger videre når du ikke længere har brug for dem. Med vores web-app er det nemt at scanne stregkoder og tage billeder af dine bøger.

I samarbejde med
SafePay Nordic
Vares stand
Her kan du læse mere om hvordan en vares stand er defineret.
  • Perfekt stand

    Perfekt stand

    Bogen har ingen, eller kun få, ubetydelige tegn på at have været anvendt. Ingen noter, skrammer eller pletter.

  • God stand

    God stand

    Ingen fejl eller mangler, der har betydning for bogens anvendelse. Overstregninger kan forekomme, men al skrift er synlig.

  • Slidt stand

    Slidt stand

    Tydeligt slidt, og kan måske have væsentlige defekter som løssrevne sider, eller kuglepensnoter.

Vælg blandt annoncer
Essentials of Food Science - 4. udgave, 2013
  • Essentials of Food Science, Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W. Christian, 9781461491378
    Sælger:
    Helle 
    Stand:
    Perfekt stand
    Pris:
    100,00 kr.
    Nuværende annonce